Web Analytics Made Easy - Statcounter

گودرز کریمی فر در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: همه هزینه های بستری و کلینیک بیماران کرونایی فرهنگی بدون سقف مبلغ پرداخت می شود.

وی افزود: سه نوع تعرفه برای این پرداخت وجود دارد، تعرفه بیمارستان دولتی، بیمارستان خصوصی و بیمارستان عمومی غیردولتی که برابر این تعرفه ها هزینه بستری و کلینیک بیماران از جمله کرونایی پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، علی الهیار ترکمن معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش  پرورش پیشتر اعلام کرده بود:  تاکنون در هیچ کدام از شرکت هایی که بیمه تکمیلی ارایه می کنند، سرفصل جداگانه ای تحت عنوان کرونا وجود ندارد، برخی شرکت ها پیشنهادهای ویژه ای داده اند اما در چارچوب بیمه های تکمیلی نیست.

وی ادامه داد: اما از آنجا که کرونا جزو بیماری ها محسوب می شود، اگر شخصی بستری شود هزینه هایش از بیمه تکمیلی موجود قابل تامین است. امسال هزینه درمان تعدادی از فرهنگیان که بر اثر کرونا بستری شدند را پرداخت و به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ کردیم که حتما باید کرونایی ها را در اولویت ویژه خودشان قرار دهند.

تعیین تکلیف قراردادجدید بیمه تکمیلی فرهنگیان در چند روز آینده

کریمی فر همچنین در ادامه درباره قرارداد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان اظهار داشت: وضعیت بیمه تکمیلی فرهنگیان در چند روز آینده تعیین تکلیف می شود، وزارت آموزش و پرورش یک فراخوان در این زمینه داده و تعهدات را در آن مشخص کرده است.

وی افزود: در قرارداد جدید بیمه تکمیلی معلمان مواردی مانند بستری، جراحی، کیلینیک و پاراکیلنیک، ویزیت پزشکان، پروتز و پیوند کلیه و غیره بدون استثنا بدون سقف هزینه تعریف شده است.

مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در واقع تلاش آموزش و پرورش بر این است که بیشتر تعهدات بدون سقف هزینه ارائه شود و چند موردی هم که سقف هزینه دارد، مبالغ آنها افزایش یابد؛ بطور مثال هزینه لیزیک چشم پیشتر ۴۰۰ هزار تومان بود اما در قرارداد جدید به ۲ میلیون تومان برای هر دو چشم افزایش یافته است.

کریمی فر با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش در تلاش است تا با اخذ کمترین و نازلترین مبلغ از فرهنگیان بیشترین تعهدات و خدمات را ارائه دهد، خاطرنشان کرد: فرهنگیان سال گذشته برای بیمه تکمیلی خود ماهانه ۴۶ هزارتومان پرداخت می کردند، امسال نیز سعی شده تا مبلغ پرداختی آنها کمتر از ماهانه ۵۰ هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش سعی کرده برای بیمه فرهنگیان در سال جدید نه تنها تعهدات را کاهش ندهد، بلکه به میزان تعهدات نیز بیفزاید تا شک قیمتی هم به معلم وارد نشود و با کمترین هزینه، بالاترین خدمات را به فرهنگیان در حوزه تکمیلی و درمان ارائه شود.

مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: بیمه تکمیلی فرهنگیان در آینده شامل پرداخت هزینه کرونای جامعه فرهنگیان می شود، البته هم اکنون نیز این بیمه به پرداخت هزینه کرونا فرهنگیان تعلق می گیرد.

به گزارش ایرنا، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش پیشتر اعلام کرده  بود که قرارداد فعلی بیمه تکمیلی فرهنگیان پایان آذرماه به اتمام می رسد. استعلام قیمت از شرکت ها را شروع کردیم و دو هدف مشخص داشتیم.

وی افزود: نخست آنکه فعالیت های ما محدود نشود و بتوانیم همان ۱۳ فعالیت بلکه بیشتر از آن را ارائه کنیم و دوم آنکه شوک قیمتی برای فرهنگیان نداشته باشیم.

برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش علی الهیار ترکمن فرهنگیان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش فرهنگیان اخبار کنکور بیمه تکمیلی فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۷۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای

 «از درد دندان نجات‌مان می‌دهد، حالا جواز ندارد که ندارد» پیرمرد که پلمب شدن مطب دندان‌پزشک قلابی را می‌دید، با این جمله اعتراضش را نشان داد. مطب یک دندانپزشک قلابی در بروجرد برای سومین بار پلمب شد، او هر بار با اجاره مکان جدید دوباره مطب تأسیس می‌کند.
فعالیت افراد فاقد صلاحیت در حیطه دندانپزشکی به دلیل فراهم نبودن شرایط بهداشتی و استریل تجهیزات و عدم تخصص و مهارت در امر دندانپزشکی، عوارض و مشکلات جبران‌ناپذیری را برای مراجعین ایجاد می‌کند و همین امر هزینه‌های گزافی روی دست مراجعین می‌گذارد. 
نبود نظارت بهداشتی بر این اماکن موجب رعایت نکردن اصول بهداشتی از سوی این مراکز و انتقال بیماری‌های واگیرداری، چون ایدز و هپاتیت می‌شود. 
پیش از این، رئیس شبکه بهداشت و درمان سلسله از شناسایی و پلمب ۱۲ مرکز غیرمجاز پزشکی و دندانپزشکی در راستای پیشگیری از سرایت بیماری‌های عفونی و حفظ سلامت شهروندان این شهرستان خبر داده بود.
 همچنین معاون درمان شبکه بهداشت و درمان بروجرد هم از پلمب مطب دندانپزشک قلابی بعد از ۲۰ سال فعالیت در یکی از روستا‌های بروجرد پلمب و دستگیری فرد متخلف خبر داده بود.
طبق آمار حدود ۳۰۰ مورد از خدمات دندانپزشکی کاملاً تعرفه دارد، این در حالی است که کمتر از ۲۰ مورد آنها تحت پوشش بیمه است، عدم پوشش بیمه‌ای خدمات دندانپزشکی، باعث می‌شود پرداخت از جیب بیمار افزایش پیدا کند. 
بسیاری از افراد، چون از نظر مالی از عهده ترمیم دندان خود برنمی‌آیند، عطای داشتن دندان را به لقای آن می‌بخشند و آن را می‌کشند یا زمانی مراجعه می‌کنند که درد، امان‌شان را بریده است.
طبق آمار‌های موجود، هر ایرانی حداقل ۶ دندان پوسیده دارد؛ بالای ۸۰ درصد افراد ۵ تا ۶ ساله به طور متوسط ۵ دندان شیری پوسیده، یا کشیده‌شده یا پرشده دارند. افراد ۳۰ تا ۴۰ ساله که در سن فعالیت اجتماعی هستند، ۱۲ تا ۱۳ دندانِ ازدست‌رفته دارند. در گروه سنی بالای ۶۵ سال نیز بیش از ۵۵ درصد افراد دیگر هیچ دندانی برایشان باقی نمانده است.
نماینده آبادان با گلایه از گرانی هزینه‌های دندانپزشکی می‌گوید که خدمات دندانپزشکی باید با نگاه پیش‌گیرانه در کشور ارائه شود، اما به دلیل گرانی هزینه‌ها و مشکلات تامین تجهیزات لازم و مواد مصرفی، قیمت بیش از گذشته افزایش پیدا کرده است. 
دریافت تعرفه ارزان توسط دندانپزشکان‌قلابی باعث شده افرادی که اغلب اطلاع کافی ندارند برای خدمات دندانپزشکی به دندانپزشکان قلابی و زیر زمینی مراجعه کنند.
البته رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران معتقد است که کاهش تعرفه‌گذاری خدمات دندانپزشکی می‌تواند خدمات بی کیفیت را به دنبال داشته باشد و دریافت خدمات ارزان قیمت دندانپزشکی به وسیله افراد غیرمجاز منجر به درمان مجدد و افزایش هزینه می‌شود و بهتر است از همان ابتدا به کلینیک‌های دندانپزشکی و مراکز معتبر مراجعه شود.
طبق نظر جامعه دندانپزشکان، راهکار کاهش هزینه دندانپزشکی پیشگیری است، نکته دیگر تمرکز بر بیمه‌های خصوصی است در برخی کشور‌ها بیمه‌ها هزینه‌های درمان دندان را بر عهده گرفته‌اند.
سرمایه گذاری در زمینه آموزش پیشگیری پوسیدگی دندان بهداشت دهان و دندان و از سوی دیگر تشکیل یک صندوق واحد در دولت به منظور خدمات دندانپزشکی می‌تواند مشکلات را کاهش دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • واریز پاداش «روز معلم»به حساب فرهنگیان؛ امشب/ پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!