Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید سعید مقدم‌زاده سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس به تشریح جزئیات بیمه تکمیلی جدید فرهنگیان پرداخت و اظهار کرد: بیمه قبلی به صورت صندوقی بود؛ به این معنا که وجهی را از فرهنگی گرفته شده و به این صندوق واریز می‌شود و از همان اعتبار به فرهنگیان بیمار خسارت پرداخت می‌شود یعنی باید یک عده بیمار نشوند که یک عده بتوانند استفاده کنند و آخرین حق بیمه 49 هزار و 500 تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* اجرای بیمه تکمیلی فرهنگیان از اول تیر

مقدم‌زاده با بیان اینکه حق بیمه تکمیلی در قرارداد جدید 275 هزار تومان است که حدود 90 هزار تومان آن توسط فرهنگیان پرداخت می‌شود، افزود: بیمه تکمیلی فرهنگیان از اول تیرماه اجرا می‌شود البته شیوه‌نامه بیمه تکمیلی فرهنگیان در این هفته ابلاغ می‌شود که توسط اداره رفاه و پشتیبانی استان‌ها به فرهنگیان اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه بیمه تکمیلی به صورت بیمه‌‌گری و برخلاف گذشته که به روش صندوقی بود، انجام می‌شود، گفت: در این روش مهلت زمان پرداخت خسارت بین 7 تا 15 روز است و تلاش همکاران ما ارائه خدمات آنلاین است که زیر ساخت‌های آن در حال آماده شدن است.

*حدود ۱۲۰۰۰ مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه جدید تکمیلی هستند

سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: طبق آخرین برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط بیمه‌گر جدید، حدود ۱۲۰۰۰ مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه هستند و از جهت ارائه خدمت در سطح کشور کمترین مشکل را خواهیم داشت. 

وی افزود: فهرستی را با مراکز طرف قرارداد داریم که همراه با شیوه‌نامه به اداره‌کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ می‌شود. 

* پیش‌بینی استفاده فرهنگیان از بیمه تکمیلی جدید

مقدم‌زاده گفت: پیش‌بینی می‌کنیم اگر به فرهنگیان درست اطلاع‌رسانی شود و متوجه شوند که روش به صورت صندوقی حذف شده است و روش بیمه‌گری پیاده می‌شود، بیشتر فرهنگیان استقبال کرده و درخواست استفاده از خدمات بیمه تکمیلی جدید را خواهند داشت.

وی ادامه داد: بین 570 تا 600 هزار نفر از فرهنگیان به‌علاوه خانواده تحت تکفلشان از بیمه تکمیلی صندوقی قبلی استفاده می‌کردند که پیش‌بینی می‌کنیم در قرارداد جدید ما، حتما بیشتر از این میزان از بیمه تکمیلی در روش بیمه‌گری شرکت استفاده خواهند کرد. 

* جزئیات سقف تعهدات بیمه تکمیلی

سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: سقف تعهدات جراحی عمومی و بستری شامل جبران هزینه‌های بستری، جراحی و Day Care در بیمارستان، مراکز جراحی محدود به صورت «نامحدود» و جراحی‌های تخصصی شامل جبران هزینه‌های شیمی درمانی و رادیوتراپی، اعمال جراحی مرتبط با سرطان قلب، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع، دیسک و ستون فقرات، گامانابف، پیوند ریه، پیوند کبد، پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان، آنژیوپلاستی و کلیه اعمال چی نوشته اینترونشنال عروق کرونل عروق داخل مغز به صورت «نامحدود» است.

وی افزود: سقف تعهدات هزینه‌های زایمان اعم از طبیعی و سزارین تا سقف ۱۶۰ میلیون ریال، رفع عیوب انکساری چشم شامل جبران هزینه‌های جراحی مربوط به رفع عیوب انکساری در مواردی که به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر درجه نزدیک‌بینی، دوربینی، آستیگمات با جمع قدر مطلق نقص بینایی هر چشم ۳ عدد دیوپتر یا بیشتر باشد و سقف تعهدات برای هر دو چشم تا ۵۰ پنجاه میلیون ریال است.

مقدم‌زاده ادامه داد: سقف تعهدات پاراکلینیکی گروه یک شامل جبران هزینه های سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، انواع سی تی اسکن، انواع آندوسکوپی، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری، سنجش تراکم استخوان، آنژیو اسکن قلب و اکوی چشم به صورت «نامحدود»، پاراکلینیکی گروه ۲ شامل جبران هزینه‌های تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی مانند اسپیرومتری، نوار عضله، نوار عصب، نوار مغز، نوار مثانه، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، مانیتورینگ قلب، هولتر، فشارخون، آنژیوگرافی چشم، پری‌متری، بتاکم چشم، پاکی‌متری و نوار قلب به صورت «نامحدود» و پاراکلینیکی گروه ۳ شامل جبران هزینه‌های اعمال مجاز سرپایی مانند شکستگی، در رفتگی، گچ گیری، ختنه، بخیه، اکسیزیون، لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزردرمانی به صورت «نامحدود» است.

وی اضافه کرد: آزمایش ناهنجاری‌های جنین شامل جبران هزینه‌های انواع آزمایش‌های تشخیص پزشکی به استثنای چکاب، شامل پاتولوژی و ژنتیک پزشکی، تست های آلرژیک، ناهنجاری های جنین، تست‌های غربالگری شامل مارکرهای جنینی و آزمایشات ژنتیک جنین به صورت «نامحدود» و فیزیوتراپی شامل فیزیوتراپی، گفتار درمانی، کار درمانی، روانپزشکی طب سوزنی، طب ورزشی و کاربیوتیک به صورت ««نامحدود» است.

سرپرست اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: هزینه‌های ویزیت(طبق تعرفه‌های بخش خصوصی) دارو شامل داروهای ایرانی و خارجی، داروهای مکمل و تقویتی مشروط به تجویز پزشک متخصص به استثنای داروهای زیبایی (بدون تعرفه و بر اساس فاکتور داروخانه به تجویز پزشک) به صورت «نامحدود»، جبران هزینه خرید عینک طبی، لنز تماسی طبی با تجویز پزشک متخصص تا سقف ۱۲ میلیون ریال، هزینه‌های دندانپزشکی شامل کشیدن، ترمیم، دندان ریشه، جرم‌گیری، روکش، جراحی لثه(به استثنای جراحی زیبایی)«سقف خانواده دو برابر سقف تعهدات» تا ۳۵ میلیون ریال است.

وی افزود: هزینه خرید اروتز(طبق تعرفه وزارت بهداشت)، تأمین عضو مصنوعی، ویلچر، واکر و عصا که بلافاصله بعد از عمل جراحی به تشخیص پزشک معالج و تأیید پزشک معتمد بیمه‌گر به صورت «نامحدود»، هزینه‌های آمبولانس داخل شهر و سایر فوریت‌های پزشکی مشروط به بستری شدن در مراکز درمانی و یا نقل و انتقال بیمار به سایر مراکز تشخیص درمانی طبق دستور پزشک معالج و هزینه‌های آمبولانس خارج شهر و سایر فوریت‌های پزشکی مشروط به بستری شدن در مراکز درمانی و با نقل و انتقال بیمار به سایر مراکز تشخیص درمانی طبق دستور پزشک معالجش به صورت «نامحدود» است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگیان بیمه تکمیلی بیمه تکمیلی فرهنگیان طرف قرارداد میلیون ریال سقف تعهدات مقدم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم

شهردار گفت: نمی‌توانیم تمام مفاد قرارداد برقی‌سازی ناوگان عمومی پایتخت را جار بزنیم؛ ایران هزار و یک دشمن دارد. اگرچه عده‌ای می‌خواهند قرارداد را منحل کنند، ولی نمی‌توانند؛ این را به مردم نوید می‌دهیم.

به گزارش ایسنا،  علیرضا زاکانی در خصوص قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی، اظهار کرد: باید ببینیم تهران چه وضعیتی در حوزه حمل و نقل دارد. تردد در تهران به صورت ۶۶ درصد استفاده از وسایل شخصی و ۴۴ درصد استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و علت آن هم عقب افتادگی تاریخی در نوسازی زیرساخت هاست.

وی با بیان اینکه در کشور هر ظرفیتی داشتیم دنبال کردیم تا خریدها از داخل صورت بگیرد، به طوری که قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد، تصریح کرد: طبق مستندات تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ۳۲ ماه پیش روز معرفی بنده به عنوان شهردار هزار و ۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۸۰ دستگاه آن فعال بود. امروز سه هزار و ۲۰۰ اتوبوس داریم که دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و تا چند روز آینده به سه هزار و ۴۰۰ دستگاه می رسد.

زاکانی با بیان اینکه ۶ هزار ون تهران مربوط به ۱۷ سال قبل بود و ۷۲ هزار تاکسی در تهران نیز وجود داشت که بخش قابل توجهی از آن با فرسودگی روبه رو بودند، تصریح کرد: پیش از سفر به چین برای اجلاس «یک کمربند یک جاده» قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس شامل دو هزار دستگاه دیزلی و هزار دستگاه برقی منعقد شد. پس از حضور در اجلاس پیگیری هایی برای انعقاد قرارداد مترو داشتیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قراردادی برای ۶۹۱ دستگاه واگن مطرح شده بود و تا سال گذشته این طرح باقی مانده بود. پیش از سفر ما وزارت کشور در سفری این قرارداد را عملیاتی کرد. پس از ۶ سال عقب افتادگی که مقصر آن دولت قبلی بود، دولت انقلابی و جهادی اقدام کرد.

وی در ادامه یادآور شد: هشت رام قطار مترو به صورت کامل، ۱۰ رام قطعات و مابقی به صورت انتقال تکنولوژی وارد می شود. ما در چین با شرکت مربوطه اقدام به مذاکره کردیم و با پشتیبان مالی طرح نیز هماهنگی ها را انجام دادیم و قرارداد ۲۴ تا ۲۷ ماهه به ۱۲ تا ۱۴ ماه کاهش یافت و یک سال به نفع ایران شد.

زاکانی همچنین تصریح کرد: سهم اولیه ما دریافت شده بود و به همین دلیل یک سال به نفع ایران تمام شد. با مذاکره با چینی ها ۷.۵ میلیون یورو تکنولوژی ساخت بوژی را به ما دادند و مکلف شدند توسعه واگن سازی را برای ما انجام دهند. 

شهردار تهران با بیان اینکه این اقدام یک جهش برای داخل است، یادآور شد: میزان ساخت بوژی را برای کشور جلو انداختیم و ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران تمام شد و فضای جدیدی برای خدمت در کشور فراهم شد. ۶۳۰ دستگاه نیز به ۷۹۱ دستگاه واگن رسید. نمونه کامل یک به یک خردادماه ساخته و در اواخر سال واگن ها وارد کشور خواهد شد. ما به دنبال داخلی سازی بهترین قطعات هستیم و به سمت تزئینات نرفته ایم. بنده آمده ام که مردم را خوشحال کنم و با وجود صداهایی که شنیده می شود، ما توجهی به آن نداریم و مردم باید بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور رخ می دهد.

وی با اعلام اینکه اولین رام داخلی با همکاری مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت واگن سازی به صورت ۸۵ درصد داخلی سازی در حال تکمیل و یک افتخار برای کشور است، خاطرنشان کرد: ما خطوط را راه اندازی کرده ایم. مردم سالها در مترو با زحمت رو به رو بودند چون کسی به فکر آنها نبود.

زاکانی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، با بیان اینکه ساخت خط ۸ و ۱۰ سال قبل آغاز شد و خط ۹ هفته آینده آغاز خواهد شد، گفت: تمام خطوط مترو غیر از خطوط ۹ و ۱۰ فعال هستند و یک انقلاب در مترو به عنوان زیرساخت ایجاد خواهد شد. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.

شهردار تهران با اشاره به حضور خود در چین به دعوت شهردار پکن، تصریح کرد: موضوع حمل و نقل، هوشمندسازی، زیست محیطی و پسماند از موضوعات بحث ما در چین بودند. امروز انقلابی در چین در این بخش ها صورت گرفته و این مباحث برای آنها دیگر موضوعیت ندارد. ما سعی کردیم هدف‌گذاری مالی در این سفر داشته باشیم. قیمت هایی که در ایران به ما داده شده بود با چین قابل مقایسه نبود. قیمت های چین ارزان تر  و کیفیت بالاتر بود.

وی افزود: سه هزار دستگاه اتوبوس داخلی خریداری شده بود و طرف داخلی به ما گفتند یک تا دو سال زمان می برد که اتوبوس ها را به ما تحویل دهند. ما گفتیم تولیدکنندگان با ما شریک شوند و در تکنولوژی و شراکت و ایجاد زمینه جدید وارد عمل شوند. هویت شهرداری و پول و امکانات قدرت آن است و آنها این شراکت را قبول کردند. قیمت داخل ایران ۳۴۷ هزار یورو اعلام شده بود و صورت جلسه ۳۲۲ هزار یورو و در نهایت ۳۱۶ هزار یورو بوده است. برای ۵۰۰ دستگاه با قیمت ۳۱۶ هزار یورو قرارداد بستیم و در چین دیدیم قیمت ها این چنین نیست.

زاکانی یادآور شد: چین حاضر شد با عددی کمتر از توافق با دولت ها با شهرداری تهران یوزانس کند. رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که این اتفاق برای اولین بار صورت گرفت. در داخل کشور ۲۵ درصد نقد، ۲۵ درصد ملک و ۵۰ درصد تسهیلات می پردازیم. ما وقتی وارد مذاکره شدیم این گام را برداشتیم که با ما تفاهم یوزانس داشته باشند و یک میلیارد و ۴۰ میلیون یورو یوزانس برای اتوبوس، ون و تاکسی برقی یوزانس انجام شد. در آن زمان ما برای مجاب کردن چینی ها جهت یوزانس مذاکره می کردیم.

شهردار تهران با اعلام اینکه بانک شهر عامل ما بود و مسائل را دنبال می کرد، گفت: چینی ها با سفر به ایران قیمت های خود را اعلام کردند و یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون یورو به تعداد ۲ هزار دستگاه اتوبوس، ۱۰ هزار دستگاه ون، ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی و ۱۵۰ هزار دستگاه موتور برقی یوزانس شد. به دنبال آن تیم کارشناسی ما به چین اعزام شدند تا ببینند کدام شرکت کیفیت بهتری دارد و کیفیت بالا در چین متعلق به ۶ یا ۷ شرکت است.

وی افزود: تیم ما مباحث را به صورت کارشناسی بررسی کرد و شرکت های سازنده اتوبوس های مطابق با استانداردهای ما در ایران را معرفی کردند. برای مثال قابلیت باتری و دیگر بخش ها مورد بررسی قرار گرفت. ما با دستاوردهایی که از بررسی کسب کرده بودیم خود به چین سفر کردیم و بنده با تک تک کارخانه ها صحبت کردم و در رقابت، بهترین کیفیت و کمترین قیمت را توافق کردیم.

زاکانی با بیان اینکه شرکتی که مطرح شده تأمین کننده مالی است و تأمین کننده خطوط مترو یک شرکت نظامی چینی است، یادآور شد: شرکت هایی که قرارداد بستیم از شرکتهای معتبر به شمار می روند و بانک مرکزی به ما گفت امکان ندارد یکی از همین شرکت ها به ما خودرو بدهد. قرار شد چینی ها در ایران کارخانه بسازند، انتقال تکنولوژی انجام دهند، با شهرداری شریک شوند و یوزانس سه ساله بگیرند که این موضوع یک شیرینی و حلاوت دارد. 

شهردار تهران گفت: اگر این قرارداد پایدار شود ( که ضمانت نامه های آن برای پایدار شدن آمده است) تمام خودروهایی که قرارداد آن منعقد شده وارد شهر خواهد شد. ما تنها عامل پیگیری هستیم و دیگر دستگاه ها نیز دخیل هستند. ما اتوبوس را به قیمت ۲۲۰ هزار یورو خریداری کردیم و با احتساب ورود آن به شهر ۲۴۵ هزار یورو خواهد بود و باید ببینیم چه میزان اختلاف با رقم داخلی وجود دارد.

وی افزود: ما قرارداد را به آقای چمران به آقای تشکری و خانم سلیمانی تحویل دادیم که البته آقای تشکری در صحن شورا گفتند که تحویل نگرفتند و در تماسی که با ایشان گرفته شد گفتند که شاید به دستشان رسیده و یادشان نبوده است و سند آن موجود است. قرارداد را به وزارت اقتصاد، وزارت امور خارجه و بانک مرکزی دادیم. ما به ازای آن را دولت به ما می دهد. امکان ندارد این قرارداد منتشر شود و به صلاح کشور نیست. همه بخش ها در جریان قرارداد هستند.

زاکانی تأکید کرد: قرارداد آن چیزی نیست که بتوان آن را جار زد. ایران هزار و یک دشمن دارد. یک عده نمی‌خواهند اتفاقی بیفتد. مردم بدانند این افتخار برای این دولت و شهرداری است که دست به دست هم دادند تا گره از مشکلات مردم باز کنند.

شهردار تهران با بیان اینکه عده ای همت کردند که اجازه ندهند، کار انجام شود، گفت: این کارها بر ضد امنیت کشور است و می‌خواهند این قرارداد را منحل کنند اما خوشبختانه نمی‌توانند. این را به مردم نوید می‌دهیم و تمام این وسایل حمل و نقل عمومی ضمانت نامه رسمی بانکی دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رانندگان آژانس شهرداری قزوین بیمه‌ تکمیلی می‌شوند
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است